Postbaan 2x F

Postbaan 2x F is een samenwerkingsverband van Postbaan Persoonlijke Training in de persoon van Juriën Beterams en Praktijk voor fysio- en manuele therapie Zwiers in de persoon van Bart Zwiers.

Juriën Beterams en Bart Zwiers gaan intensief samenwerken binnen de muren van “Gezondheidsplein Wanssum”. Zij hebben beiden de visie dat personal training en fysiotherapie elkaar aan kunnen vullen en versterken.

Er wordt multidisciplinair gewerkt, waardoor er veel overleg tussen de fysiotherapeuten en personal trainers zal zijn. Als het mogelijk is zullen ze tijdens de trainings/behandelsessies elkaar ondersteunen, wat de kwaliteit van onze behandelingen en trainingen ten goede zal komen.

De fysiotherapeuten zult u vaak in de fitnessruimte aantreffen en zullen nauw samenwerken met de personal trainers die in de fitnessruimte aanwezig zijn. De personal trainers zullen indien nodig overleg plegen met de fysiotherapeuten gedurende het trainingsprogramma.

Postbaan Persoonlijke Training en Praktijk voor fysio- en manuele therapie Zwiers ontwikkelen samen hert aanbod van trainingsprogramma’s van “Gezondheidsplein WanssumPostbaan”.

Voorbeelden hiervan zijn:
- 2x F trainingen
- Postbaan Rug Fit
- Postbaan Zwanger&Fit

Vul uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.