Doelgerichte intensieve trainingen

Begeleiding door onze Persoonlijke Trainers

Multidisciplinaire samenwerkingen met fysiotherapeuten,
Voedingsconsulenten, Coaches, Psycho sociaal therapeut

Binnen en buiten training in een unieke bosrijke omgeving

Yin Yoga in een unieke omgeving

Aanbod

Tarieven

Maak gratis kennis met Persoonlijke Training de Postbaan Wanssum. Bent u benieuwd of wij bij u passen? Stuur een mail naar info@gezondheidspleinwanssum.nl. Wij maken graag een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

€54,00 per uur

Afhankelijk van de doelstellingen maakt u samen met de trainer een plan met de daarbij horende termijn. Zo weet u te allen tijden wat het u gaat kosten.

€31,50 per uur p.p.

Gelijktijdig trainen met een partner/vriend/vriendin/collega

2x per week training van 1 uur
€61,00 per maand
1x per week training van 1 uur
€44,50 per maand

1x per week yoga
€41,00 per maand
2x per week yoga
€66,75 per maand

5 lessen voor €40,- per blok
Na ieder blok kun je aangeven door te gaan of een pauze in te lassen.

€17,50 per les
bij voldoende deelname is er maandelijks tenminste 1 les.

Openingstijden

Voor Persoonlijke Trainingen en Duo Trainingen werken we uitsluitend op afspraak.

Voor Small Group Trainingen werken we met vaste, vooraf besproken trainingstijden.

Dit kan op twee manieren:
Yin Yoga
Combinatieles Yang-Yin Yoga
  • Woensdagavond 19:30 - 20:45

Personal Trainers

Juriën Beterams

Mijn naam is Juriën Beterams en ben geboren op 16-07-82. Na afronding van zowel de Cios- en Fontys Sportmanagement opleiding heb ik vele jaren in diverse sportcentra gewerkt. Op 5 november 2011 is Just Be Fit, mijn gezondheidsstudio in Meerlo geopend. We zijn inmiddels 7 jaren verder en het is tijd voor een volgende stap! Per November 2018 start ik een 2e vestiging in Wanssum, waar we ons meer gaan richten op de persoonlijke begeleiding.

Als persoonlijke trainer help ik u om op een verantwoorde en uitdagende manier uw doel te behalen. Of het doel nu afslanken, figuurtraining, sportspecifieke training of kracht opbouw is, samen werken we stapsgewijs naar uw doel toe. Maar wat nog belangrijker is, ik probeer u te helpen de gestelde doelen te behouden!

Met een positieve en persoonlijke benadering zorg ik ervoor dat u gemotiveerd blijft om het beste eruit te halen. Ik ben een voorstander van functionele training, bewegingen die u in het dagelijks leven ook vaak tegenkomt om zo op een correcte manier uw eigen lichaam te leren gebruiken.

Daniël Coenders

Mijn naam is Daniël Coenders, geboren op 11 Augustus 1994. Vanaf 1 Juli 2021 ben ik werkzaam bij Just Be Fit in Meerlo en het gezondheidsplein Wanssum. Vanuit Just Be Fit heb ik de mogelijkheid gekregen om de opleiding ‘Fitnesstrainer A’ te halen. Deze heb ik in korte tijd succesvol afgerond.

Zelf voetbal ik al van jongs af aan bij SV United en ben ik sinds de opening van Just Be Fit lid. Ik ben blij met de kans die ik bij Just Be Fit heb gekregen om me te laten omscholen naar fitnessinstructeur. Hier ben ik erg enthousiast over en dat deel ik natuurlijk ook graag met de sporters bij het Gezondheidsplein Wanssum.

Ik deel graag mijn kennis en ervaringen die ik vanuit de opleidingen heb opgedaan. Dit natuurlijk met als doel om jullie als sporters te helpen en de persoonlijke doelen te halen.

Hierbij let ik natuurlijk wel op de juiste houding en of er op een verantwoorde manier gesport wordt. Ik wordt erg enthousiast als ik samen met jullie een bepaald doel kan behalen!

Ik zie jullie graag binnen het Gezondheidsplein in Wanssum!!