Doelgerichte intensieve trainingen

Begeleiding door onze Persoonlijke Trainers

Multidisciplinaire samenwerkingen met fysiotherapeuten,
Voedingsconsulenten, Coaches, Psycho sociaal therapeut

Binnen en buiten training in een unieke bosrijke omgeving

Yin Yoga in een unieke omgeving

Aanbod

Tarieven

Maak gratis kennis met Persoonlijke Training de Postbaan Wanssum. Bent u benieuwd of wij bij u passen? Stuur een mail naar info@gezondheidspleinwanssum.nl. Wij maken graag een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

€50,- per uur

Afhankelijk van de doelstellingen maakt u samen met de trainer een plan met de daarbij horende termijn. Zo weet u te allen tijden wat het u gaat kosten.

€25,- per uur p.p.

Gelijktijdig trainen met een partner/vriend/vriendin/collega

2x per week training van 1 uur
€56,65 per maand
1x per week training van 1 uur
€41,20 per maand

1x per week yoga
€38,31 per maand
2x per week yoga
€61,80 per maand

5 lessen voor €36,05 per blok
Na ieder blok kun je aangeven door te gaan of een pauze in te lassen.

€15,- per les,
bij voldoende deelname is er maandelijks tenminste 1 les.

Openingstijden

Voor Persoonlijke Trainingen en Duo Trainingen werken we uitsluitend op afspraak.

Voor Small Group Trainingen werken we met vaste, vooraf besproken trainingstijden.

Dit kan op twee manieren:
Yin Yoga
Combinatieles Yang-Yin Yoga
  • Woensdagavond 19:30 - 20:45

Personal Trainers

Juriën Beterams

Mijn naam is Juriën Beterams en ben geboren op 16-07-82. Na afronding van zowel de Cios- en Fontys Sportmanagement opleiding heb ik vele jaren in diverse sportcentra gewerkt. Op 5 november 2011 is Just Be Fit, mijn gezondheidsstudio in Meerlo geopend. We zijn inmiddels 7 jaren verder en het is tijd voor een volgende stap! Per November 2018 start ik een 2e vestiging in Wanssum, waar we ons meer gaan richten op de persoonlijke begeleiding.

Als persoonlijke trainer help ik u om op een verantwoorde en uitdagende manier uw doel te behalen. Of het doel nu afslanken, figuurtraining, sportspecifieke training of kracht opbouw is, samen werken we stapsgewijs naar uw doel toe. Maar wat nog belangrijker is, ik probeer u te helpen de gestelde doelen te behouden!

Met een positieve en persoonlijke benadering zorg ik ervoor dat u gemotiveerd blijft om het beste eruit te halen. Ik ben een voorstander van functionele training, bewegingen die u in het dagelijks leven ook vaak tegenkomt om zo op een correcte manier uw eigen lichaam te leren gebruiken.

Martijn Vermeulen

Mijn naam is Martijn Vermeulen, geboren op 30 april 1994. Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd als diëtist, aan de Hogeschool Arnhem & Nijmegen. Ik volg momenteel een cursus tot fitnesstrainer A. Per november 2019, heb ik de mogelijkheid gekregen om voor het gezondheidsplein wanssum en voor Justbefit te mogen werken. Toen ik klein was merkte ik al dat ik affiniteit had met sporten. Ik ben altijd bezig geweest met sporten (voetbal/tennis/fitness). Daarnaast ben ik zelf verschillende jaren actief geweest in de sportschool bij Just be fit.

Nu sta ik aan de andere kant van het plaatje en mag ik als nieuwe werknemer mijn enthousiasme, kennis van gezonde voeding, kennis over sporten en mijn sportiviteit in brengen. Voor mijzelf is gezonde voeding en sporten in het dagelijkse leven erg belangrijk, het zorgt voor een stukje ontspanning en het houdt mij in balans. Daarom ben ik blij dat ik de kans heb gekregen om bij het gezondheidsplein en bij Just be fit mijn visie en kennis over te mogen brengen.

Ik deel graag mijn kennis en ervaringen vanuit de opleidingen en vanuit het werkveld om u als klant verder te werken en helpen met de gestelde doelen. Daarbij gaat het er mij ook om dat er op een verantwoorde en veilige manier gesport wordt, waarbij de houding en de oefenstof centraal staan. Met mijn enthousiasme en persoonlijke benadering zorg ik ervoor dat u gemotiveerd blijft en het beste eruit kan halen tijdens het sporten.