Kinderyoga

Met behulp van yoga wordt de ontwikkeling op motorisch gebied gestimuleerd. De kinderen maken door middel van yoga houdingen kennis met nieuwe en uitdagende bewegingen. Spelenderwijs verbetert de motoriek. Coördinatie wordt gestimuleerd door bewust gekozen bewegingsvormen die aangeboden worden tijdens de yogales.

Met yoga werken de kinderen vaak samen. Ze leren letterlijk op elkaar te steunen en te vertrouwen door samen yoga en aandacht oefeningen te doen. Er wordt op een positieve manier gewerkt aan het zelfvertrouwen. Yoga houdingen (asana’s), fantasie stimulatie en kleine opdrachten stimuleren de creativiteit van de kinderen. De creatieve ontwikkeling draagt bij aan het zelfstandig zijn en het oplossen van problemen.

Verder wordt de creativiteit van de kinderen gestimuleerd. De creatieve ontwikkeling draagt bij aan het zelfstandig zijn en het oplossen van problemen. Tenslotte voelen en ervaren kinderen met hun eigen lijf wat bewegen met je doet. Yoga geeft rust en ontspanning. Een uitermate geschikte manier om je kind te laten ontladen en het hoofd leeg te maken.


Tijden, tarieven en locatie

1x per 2 weken op de woensdagavond van 18.00 tot 19.00 uur en 1x per 2 weken op de donderdagavond van 19:00 uur tot 20:00 uur
We werken telkens met blokken van 5 lessen voor €36,05 per blok. Na ieder blok kun je aangeven door te gaan of een pauze in te lassen.
Deze les vindt plaats op de locatie gezondheidsplein de postbaan.


  • Linda Beterams
  • -Docent Kidsdance
  • -Docent Kinderyoga
  • -Docent Special Educated Needs