Personal Training

1-op-1 training gedurende een uur

Personal training is sterk groeiende in Nederland en niet voor niets! Het is de meest effectieve manier van trainen en staat garant voor resultaat. Veilig en gevarieerd trainen en gemotiveerd blijven is nog effectiever als u aan de slag gaat met een professional.
Personal trainers van Gezondheidsplein de Postbaan Persoonlijke Training hebben de kennis en ervaring om u te helpen met het behalen van al uw doelstellingen.

Personal training is voor iedereen
Personal training betekent: sporten en bewegen met een persoonlijke coach met een op maat gemaakt programma, afgestemd op uw wensen en behoeften. Want een standaardaanpak bestaat niet. Ieder mens en dus ieder programma is uniek. De training vindt plaats waar en wanneer u maar wilt, zowel op onze mooie locatie ofwel in de buitenlucht in het mooie aangrenzende bosgebied met tal van mogelijkheden.

De trainer zorgt voor een uitdagend en gevarieerd programma, dat hij samen met u doorloopt. U gaat net even dat stukje verder waar u zichzelf niet toe kunt zetten.

Voor wie is personal training?
Voor iedereen! Denk aan beginners, senioren, ervaren sporters die hun techniek willen verfijnen, mensen die willen oefenen voor een sportevenement, mensen die willen afslanken, mensen die revalideren, mensen die herstellende zijn enzovoort, enzovoort…

Voordelen Personal Training op een rij:

  • effectieve en uitdagende trainingen
  • resultaat gericht
  • persoonlijke aandacht
  • aangepast op uw doelen, mogelijkheden en wensen
  • met uw eigen ervaren personal trainer
  • op onze eigen locatie of in het nabij gelegen unieke bosgebied met tal van mogelijkheden