Vinyasa yoga (Yang) & Yin yoga

Iedereen kent het Yin-Yangteken, een van de bekendste Chinese symbolen in het westen. Het teken geeft een voortdurende wisselwerking van beide krachten aan. Het symbool staat voor balans en harmonie. Deze tegenstellingen, zoals koud en warm, langzaam en snel, kunnen niet zonder elkaar bestaan. Ze vullen elkaar aan.

Vinyasa Yoga (Yang)
Vinyasa Yoga (Yang) is een krachtige les bestaande uit verschillende asanas (houdingen) om lichaam en geest te versterken. Vinyasa betekent 'verbinding van beweging en ademhaling'.De Vinyasa asanas zijn met elkaar verbonden, gedurende de les wordt een soepele overgang gemaakt van pose naar pose. Zo wordt fysieke kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit gecreëerd.

Yin Yoga (Yin)
Yin Yoga (Yin) is een Yogastijl waarin diepe ontspanning, mindfulness, mobiliteit & soepelheid van bindweefsel en stimulatie van levensenergie samenkomen. Yin Yoga is een tegenhanger van ons hectische leven. Toch kunnen de houdingen behoorlijk uitdagend zijn op zowel fysiek als mentaal vlak. Yin Yoga kan ons helpen beter naar ons lijf te luisteren en beter om te gaan met hectiek en drukte.

De verschillen:
Vinyasa is met name gericht op Yang energie. De focus ligt op beweging van de spieren, met de nadruk op het rekken en versterken van de spieren. Tijdens de Yin Yoga ligt de focus op het stimuleren.

Tarieven:
Onze yoga ruimte is mooi en rustgevend ingericht zodat u zo optimaal mogelijke aan de yoga les kunt deelnemen. Verder hebben we de mogelijkheid om lessen te geven in de buitenlucht in onze unieke bosrijke omgeving.
  • 1x per week €38,11 per maand
  • 2x per week €61,80 per maand
Lestijden:
  • Maandagavond 19:45 - 21:00 Yin Yoga

  • Woensdagavond 19:30 - 20:45 Combinatieles Yang-Yin Yoga

  • Vrijdagochtend 8:45 - 10:00 Yin Yoga