Gezondheidsplein Wanssum icon

Over Gezondheidsplein

Het Gezondheidsplein in Wanssum bestaat uit diverse zorgdisciplines die samenwerken om jou de optimale zorg te kunnen bieden. Op deze pagina lees je meer over de partners binnen het multidisciplinaire centrum en de historie van ons centrum zelf.

Gezondheidsplein Wanssum gebouw
Fysio Fitness
Gezondheidsplein Wanssum icon

Wat is het Gezondheidsplein?

Welkom bij het Gezondheidsplein Wanssum!

Het Gezondheidsplein Wanssum is dé plek waar gezondheid en welzijn samenkomen. Als een toegewijde zorginstelling staan wij klaar om jou de beste zorg en ondersteuning te bieden die je verdient. Maar wat maakt het Gezondheidsplein Wanssum zo bijzonder?

Ten eerste hebben we een uitgebreid partnernetwerk van ervaren zorgprofessionals die gespecialiseerd zijn in verschillende vakgebieden. Van personal trainers en fysiotherapeuten tot een podotherapeut en voedingsdeskundigen – we hebben alle expertise onder één dak. Dit stelt ons in staat om een holistische benadering van gezondheid te bieden, waarbij we naar het geheel kijken in plaats van alleen naar specifieke klachten.

Bij het Gezondheidsplein Wanssum begrijpen we ook dat gezondheid niet alleen gaat over het behandelen van ziekten, maar ook over het bevorderen van een gezonde levensstijl en welzijn. Daarom bieden we een scala aan preventieve zorg- en welzijnsprogramma’s die zijn ontworpen om jou te helpen jouw gezondheidsdoelen te bereiken en te behouden. Of het nu gaat om gewichtsbeheersing, stoppen met roken, stressmanagement of sportblessurepreventie, ons team staat voor je klaar.

Of je nu op zoek bent naar medische zorg, welzijnsadvies of gewoon een betrouwbare plek waar je terecht kunt voor al jouw gezondheidsbehoeften, het Gezondheidsplein Wanssum staat voor je klaar. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken of meer informatie te krijgen over onze diensten. Samen werken we aan jouw gezondheid en welzijn!

Onze geschiedenis

2018

Postbaan Wanssum

In 2018 was het Gezondheidsplein nog gevestigd op de Postbaan in Wanssum. Op deze plek is het multidisciplinair centrum ontstaan en zijn we gegroeid tot 5 partners.

2021

Verhuizing

In het derde kwartaal van 2021 zijn we verhuisd van de Postbaan naar de Pastoorstraat 23 in Wanssum. Hier hebben we meer plek om klanten van zorg te voorzien.

2022

12 disciplines

2022 stond in het teken van nieuwe partners. Het verwelkomen hiervan heeft ervoor gezorgd dat we in totaal 12 verschillende zorg-disciplines aanbieden!

De partners binnen

Gezondheidsplein Wanssum

Just Be Fit foto
JustBeFit logo

Just Be Fit is een gezondheidsstudio die naast Wanssum ook in Meerlo te vinden is. Door middel van personal training wordt je geholpen om jouw persoonlijke doel te behalen, of dit nu afslanken, figuurtraining of bijvoorbeeld krachttraining is.

Fysiotherapie Zwiers team
Rug Fit icon

Fysiotherapie Zwiers is er om je te helpen bij zowel herstel van klachten als het voorkomen van hiervan. Op basis van jouw situatie kiezen we in samenspraak voor de best aangewezen therapie en therapeut. Zo krijg je altijd de meest optimale zorg.

Partner Danure
Schouder Fit icon

Paramedische Voetzorg helpt klanten om voetproblemen te verhelpen. Door middel van behandelingen worden je voeten, nagels of huid van de juiste zorg voorzien. Naast de kliniek in Wanssum kun je ook nog op 4 andere locaties terecht.

Partner Susan Stevens
Suzan Stevens logo

Susan Stevens Praktijk voor Voeding & Therapie heeft een holistische benadering van gezondheid en welzijn. Onze focus ligt op het onderzoeken van de oorzaak van jouw klachten, zowel op het gebied van voeding voor je lichaam als voeding voor je geest.

Just Be Fit foto
Danure verloskundigen

Danure Verloskundigenpraktijk biedt zorg op maat tijdens jouw zwangerschap, bevalling en kraamperiode. Het team van ervaren verloskundigen staat klaar om je te begeleiden en te ondersteunen tijdens deze bijzondere periode in jouw leven.

Partner Zwiers Body & Mind
Zwiers Body & Mind Therapie logo

Zwiers Body & Mind Therapie biedt individuele of groepstherapie aan die jou helpen om balans en welzijn te bereiken middels de ACT therapievorm. Leer om zaken waar je geen controle over hebt te accepteren in je leven en leer hier anders mee om te gaan.

Ook partner worden? Neem contact met ons op via onze contactpagina!

blank

Klachten voorkomen en verhelpen

Hèt Multidisciplinair centrum op het gebied van gezondheid.

Pastoorstraat 23 5861BJ Wanssum

(0478) 745 240